Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 پشتیبان فنی سرور مجازی

نصب و تعویض سیستم عامل و مشکلات فنی سرویس ها

 هاستینگ

پشتیبانی هاست و دامنه

 بخش مالی

سوالات و مشاوره در مورد خرید سرویس و صورت حساب ها

 سرور اختصاصی

استعلام قیمت سرور های اختصاصی و بررسی مشکلات

 صندوق انتقادات و پیشنهادات

هر گونه پیشنهاد و یا انتقادی جهت بالا بردن کیفیت خدمات بربید سرور دارید در این قسمت اعلام نمایید.در این قسمت تنها دسترسی مدیر میسر است.